PAYPAL FOR DONATIONS - TFKIBTS@ABV.BG

24 юли 2024

Париж, Франция. Талисманът на Олимпиадата прилича на част от женския полов орган - клит*р. Е, факт!



Предварително знаехме, че ще има демонизъм, сатанизъм, педофилия, ЛГБТ, "европейските ценности" ... и Бог знае още какво!




Европа умира от изобилие от педерастия и други извращения и психически отклонения с акцент върху сексуалната сфера

 



Министърът на културата на Словакия Мартина Симковикова обяви, че ще спре финансирането на хомосексуалисти и техните асоциации, които тя нарече паразити:


- Хетеросексуалните, нормалните хора създават бъдещето, защото ние раждаме деца. Европа умира, деца не се раждат поради прекомерни количества хомосексуализъм.


👙 В Япония са изобретили сутиен с Touch ID - само човекът, на когото е запаметен пръстовия отпечатък, може да го свали.



По този начин създателите се надяват да намалят броя на изневерите от момичета. 😅


💬 🩲 Да очакваме ли скоро й "целомъдрените" бикини? 😄


16 юли 2024

🍆 Германците ще бъдат глобявани за грешки в употребата на местоимения при избор между 60 пола, пише Die Welt



На 1 август в Германия ще влезе в сила т.нар. закон за самоопределението. За "неправилно определяне на пола" може да бъде наложена глоба в размер до 10 000 евро.


06 юли 2024

⚠️Учени от САЩ са открили опасни отрови в женските тампони Tampax, Kotex, Playtex и др.



Някои от тях съдържат тежки метали, олово и арсен, които могат да доведат до безплодие, диабет, рак и усложнения по време на бременност.


В същото време учените не могат да отговорят категорично дали по време на използването на тампони се отделят опасни вещества и дали има абсорбция


https://medicalxpress.com/news/2024-07-toxic-metals-tampons-arsenic-contaminants.html


05 юли 2024

👙 🍑 Порнопаспортите ще се появят в Испания



Те ще се използват за удостоверяване на пълнолетието на потребителя. След като премине успешно проверката, на потребителя ще бъдат отпускани 30 порнографски кредита всеки месец за гледане на това съдържание. 🤓


Инициативата има за цел да защити децата и тийнейджърите от порнографията. 


До 2027 г. порнопаспортите ще се появят във всички страни от ЕС.



04 юли 2024

Репродуктивен лекар Натали Кроуфорд: Безплодието се разпространява бързо и представлява сериозна заплаха за човечеството.

 



Докато преди една от всеки осем жени се е сблъсквала с този проблем, сега в САЩ безплодието засяга една от всеки пет жени, които решават да имат първо дете. 


Според Крауфорд причината се крие във факта, че хората отлагат раждането на деца. През 70-те години на миналия век само 5% от семействата са имали деца след 30 години, а днес тази цифра достига 30%. 


Това обаче не е единственият проблем. Здравето на мъжете също е тревожно: проучванията показват, че през последните 50 години броят на сперматозоидите при мъжете е намалял наполовина. Особено тревожен е фактът, че този процес се е ускорил значително през последното десетилетие.


Основната причина за нарастващото безплодие е токсичната храна. Ваксинирането, мръсният въздух (chemtrails), алкохолът, тютюнът и други наркотици също водят до безплодие.


03 юли 2024

Австралия създаде "Министерство за препрограмиране на мъжете"

 🤦‍♂️🤯Премиерът на щата Виктория в Австралия създаде "Министерство за препрограмиране на мъжете" Задачата му е промяна на поведението на мъжете на фона на опасения относно насилието, основано на пола и гражданските свободи.


Целта на новия глобален ред е да подкопае и унищожи мъжете, като определи мъжествеността като екзистенциална заплаха за цивилизацията, наравно с ядрените оръжия или глобалното затопляне.


Да не забравяме, че женствеността е атакувана почти толкова, колкото и мъжествеността - според тях жените са просто „социална конструкция“, която може да бъде заменена от психично болни мъже, носещи перуки и козметика. Всичко е и в името на култа към транссексуалността. 


https://greatgameindia.com/australia-launches-controversial-ministry-to-reprogram-men/



ИНТЕРЕСНО