PAYPAL FOR DONATIONS - TFKIBTS@ABV.BG

08 септември 2024

"Броят години, които са отнели на всеки продукт да достигне до 50 милиона потребители."



***

За това става въпрос. 

Нисшите страсти, липсата на морал и социален живот, води до употребата на платформи, в които се прожектира начин на поведение, който няма нищо общо с божественото творение,  семейните ценности, уважението и контакта и свръзката между мъжа и жената чрез духовното. Всичко примитивно се слага на пиедестал, за да се копира, като поведение от подрастващите. 

Живота стана безсмислен, защото основата му е гнила, изградена върху пари, слава и секс, които изместиха семейството, грижата, вярата и духовността....

По цял ден показват преуспяващи стари чичковци, които педофилстват с млади ученички или млади ученички, успели защото са станали участнички в порно прожекция в платформи, като инстаграм. 

В случай, че не знаете и порното е еврейска структура за унищожаване на семейството, както и миксираните бракове.


🍆 САЩ продават имитатор на пенис за... малки момичета.🤡




🤡"Някои от вас може да не знаят какво е имитатор на пенис .... Имитаторът е предназначен за момичета на възраст под 5 години, които трябва да го носят в бельото си."

Подбор на пола ... 😡


07 септември 2024

Броят на британците, подали молба за смяна на пола, се е увеличил за две години със 75%.

 Броят на британците, подали молба за смяна на пола, се е увеличил за две години със 75%. През 2023-24 г. почти 1400 души са подали заявления за смяна на пола от мъжки на женски или обратно, според правителствената комисия за признаване на пола. Това е истински рекорд. Две години преди това само около 800 британци са подали такива заявления. И непосредствено преди пандемията са регистрирани 443 заявления. 


Този скок беше осигурен от представители на поколение Z и милениалите, които внезапно се втурнаха масово да сменят пола. Според официални данни през последната година около 700 заявления са получени от британци, родени след 1990 г. 


Освен това цената на заявленията за промяна на пола е намаляла. По-рано подаването на такова заявление във Великобритания струваше 140 паунда, но от 2020 до 2021 г. тази сума беше намалена само до 5 паунда. 


От подадените през последните две години заявления само 300 не са удовлетворени, т.е. около една пета. Очаква се обаче броят на желаещите да сменят пола си във Великобритания скоро да се увеличи драстично. Лейбъристите, които дойдоха на власт, обещаха да опростят този процес по време на предизборната кампания.


Съгласно настоящите Правила британците, които желаят да сменят пола си, трябва да са на възраст над 18 години, да са диагностицирани с полова дисфория в Обединеното кралство, да живеят като представител на пола, който ги интересува, поне две години и да имат намерение да се придържат към този пол до края на живота си. След подаване на заявлението Комисията на адвокатите и лекарите взема решение по случая в рамките на определения срок от 22 седмици. 

Кандидатите трябва да предоставят становища на двама лекари като доказателство за молбата си. 


Правителството на Сайръс Стармър нарече тези правила "нечовешки" и възнамерява да ги промени, ограничавайки се до едно заключение от лекар специалист по пола. Властите пазят прогреса.


————————————-

Ето какво е спирало развитието на Британия! А сега като цъфнат, като вържат и ще си решат икономическите проблеми!


ИНТЕРЕСНО