PAYPAL FOR DONATIONS - TFKIBTS@ABV.BG

04 юни 2020

За проблемни девственици

Природата е измислила отдавна как да се справи с този проблем - за това, като юноша тя тялото ти активира огромно количество хормони, които те карат да загубиш срамът си от силна възбуда и желание към срещуположния пол. И тогава става много по-лесно, защото не му мислиш много. Но уви, някой път не се получава така. Дали било поради силно изпитано притеснение, или срам, които подтискат хормоналния изблик, или просто тялото ти има някакъв хормонален дефицит се получава така, че много хора не се справят и не постигат желания първи полов контакт, или акт.
За това идват на помощ няколко полови съвета и техники, които са много ефективни. 
1-во - Трябва да намерите воля в себе си да кажете на противоположния пол, че го желаете сексуално. Ако не можете на глас, то го напишете било на хартия, или го пратете като съобщение. Не е нужно да бъдете разточителни в обяснението. Колкото по-лаконични сте, толкова по-добре. Ако отсрещния обект на вашите желания даде положителен отговор, то може да си организирате среща. Ако сте по-притеснителни е желателно да е двойна среща, но избягвайте, да водите приятел, или приятелка, ако сексуалния ви обект не направи същото. Това може да има негативен ефект. Хубаво е тази среща да е в уютна  домашна обстановка, а не в някой бар, или дискотека. Рзбира се, родителите не трябва да са на близо, защото ще объркат винаги плановете ви ;). Подгответе се с добро алкохолно питие и задължително потплатено с голямо количество мезе. Когато пийнете и хапнете, поговорите си на различни теми и стане късно, се очаква другата двойка да напусне сцената и вие с вашия потенциален партьор да останете сами. След което е хубаво по някакъв повод да намалите осветлението и музиката, като седнете по-близо до секс обекта. Може леко да опипате обстаноската дали партньора е готов за секс, като започнете тема за секс, леко без да го плашите докоснете част от тялото му с ръка - било крак, ръка, гръб, рамо, но без да го плашите, особенно, ако той е в същото положение като вас. Ако той не показва, че това му е неприятно, може да преминете към следващара фаза. А тя е да се опитате съвсем леко да го целунете по устните. Тук вече, ако сексуалния ви потенциален партьор не се дръпне и с охота приеме вашета "атака", то може продължавайки да се целувате, да пробвате да свалите част от горната му дреха. Много е важно да е горната дреха, защото е на психическа основа и това, ще покаже дали е готов за по-дълбока фаза. Ако няма проблем и свалите горните му дрехи може да започнете да целувате гърдите му, като слизате на долу. тогава следва другата фаза - сваляне на долните дрехи. Когато успеете да ги свалите и се окажете и двамата голи, то е желателно да си поиграете с ръцете, да не бързате и нежно и леко да се по галите и по опипвате ;). Когато страста се е разгоряла на 100%, най-добрия вариант е неопитното момче, или момиче да е отдолу. Ако и двамата са неопитни е желателно момчето да е отдолу ;) Така, когато започнете половия акт, той ще бъде най-контактен и успешен. След като свършите за първи път със секса, тогава може да пробвате и други пози, тъй като притеснението, ще е изчезнало, ще сте се разкрепостили и свикнали с тялото на половинката ;)
През цялото време е важно контактът с ръцете да е нежен и плавен! Тъй като партньорът, ще бъде под напрежение и по-рязко действие от ваша страна може да го уплаши и да обърне поляритета на неговия  инстинкт и желание и това рязко да го отблъсне от вас и от самия сексуален акт. ;)
ПРОБВАЙТЕ И ПИШЕТЕ ДОЛУ В КОМЕНТАРИТЕ ЗА УСПЕШНОСТТА НА СЪВЕТИТЕ ;)!

Няма коментари:

ИНТЕРЕСНО